Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Η πρώτη τοποθέτηση Μπογδάνου μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ (vid)

  Mε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρεται στην διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

  «Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις», όπως υποστηρίζει.

  Η αναφορά αυτή φαίνεται να στρέφεται κατά σειράς άλλων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που τόσο στο παρελθόν όσο ακόμη και σήμερα έχουν διατυπώσει ακραίες αντικομμουνιστικές θέσεις.

  Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή του με μονταρισμένο βίντεο με εκτενείς αναφορές του στις επιθέσεις του προς τους κομμουνιστές στο παρελθόν από το βήμα της Βουλής, για να υπογραμμίσει τι ακριβώς εννοεί «ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ