Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση Δένδια για τη διαγραφή Μπογδάνου – Αποκαλύπτει το παρασκήνιο και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στα στελέχη της αντιπολίτευσης που με αφορμή τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει με σημερινή τοποθέτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.


«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του» είναι η κατηγορηματική δήλωση του Νίκου Δένδια με την οποία ο υπουργός Εξωτερικών βάζει τέλος σε σχόλια των τελευταίων ωρών, σχετικά με την υποτιθέμενη πολιτική στόχευσή του και τους σκοπούς της άμεσης πολιτικής καταδίκης των δηλώσεων του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. 


«Η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» επισημαίνει ο υπουργός Εξωτερικών με έμφαση και ξεκάθαρο τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων. Στις αναρτήσεις του στο Twitter, ο Νίκος Δένδιας αποδίδει τη φημολογία για τα δήθεν κίνητρα της απόφασής του να καταγγείλλει πολιτικά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει εικόνα εσωστρέφειας για την κυβέρνηση. 


«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.