Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Η Νέα Δημοκρατία κρατάει το πρωτόκολλο που έχουν διεθνώς οι ακροδεξιές δυνάμεις

  Με μία λιτή αλλά και σκωπτική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε στην πανικόβλητη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που τον στοχοποιοεί με αφορμή την κατρακύλα της χώρας μας στην 108η θέση μεταξύ 180 χωρών ως προς την Ελευθερία του Τύπου.

  Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ υπενθυμίζει στο κυβερνών κόμμα ότι η Ελλάδα το 2019 βρισκόταν στην 65η θέση της ίδιας κατάταξης και σχολιάζει πως «το γεγονός ότι σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην θέση 108 και τελευταία στην Ε.Ε. αποτυπώνει την παρακμή της ελευθερίας του τύπου στη χώρα μας».

  «Ευχαριστούμε την ΝΔ που στην ανακοίνωση της χαρακτηρίζει υποτιμητικά την διεθνή οργάνωση ως “καμία ΜΚΟ”. Έτσι απέδειξε και για τους πιο δύσπιστους ότι κρατάει το πρωτόκολλο που έχουν διεθνώς οι αυταρχικές και ακροδεξιές δυνάμεις» σημειώνει με έμφαση ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ