Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η δημοσκόπηση που τρόμαξε το Μαξίμου – Άσχημα μαντάτα και για ΣΥΡΙΖΑ – Παρηγοριά για τον Μητσοτάκη ότι το 71% έχει αρνητική γνώμη για τον Τσίπρα

  Την αργή, αλλά σταδιακή επιδείνωση της εικόνας της κυβέρνησης στην κοινωνία καταγράφουν όλες, ανεξαιρέτως, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

  Τα ευρήματα δε της έρευνας που διενήργησε η Metron Analysis δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας αλλά και… αισιοδοξίας για το κυβερνητικό στρατόπεδο.

  Το 56% των πολιτών, σχεδόν έξι στους δέκα, πιστεύει ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση, κόντρα στις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε… ασφαλή λιμάνια.

  Σαφώς μικρότερο (36%) είναι το ποσοστό εκείνων που θεωρεί ότι η χώρα πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

  Την ίδια στιγμή, το 51% λέει ότι τον τελευταίο χρόνο η προσωπική του οικονομική κατάσταση χειροτέρεψε, το 33% ότι παραμένει ίδια και μόλις το 16% απάντησε ότι η προσωπική του κατάσταση παρουσίασε βελτίωση. Τα παραπάνω δεν μπορούν παρά να προκαλούν την έντονη ανησυχία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

  Παρηγοριά… το γεγονός ότι, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Metron Analysis, τα πράγματα είναι ίδια ή και χειρότερα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το 72% είπε ότι έχει αρνητική γνώμη για την αντιπολίτευση που ασκεί, ενώ το 71% είπε ότι έχει σχηματίσει αρνητική γνώμη για τον Αλ. Τσίπρα. Τα τελευταία αυτά ευρήματα εξηγούν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακάμπτει πολιτικά, δεν κερδίζει από τη φθορά της κυβέρνησης και έτσι δεν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ