Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Η αληθινή δημοσκόπηση – Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρόθεση ψήφου

  Χαρακτήρα … δημοσκόπησης έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην χθεσινή κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης.

  Μετά το τέλος της ομιλίας του, κι ενώ αγκαλιάζει τα δύο μικρά παιδιά που ανέβηκαν στη σκηνή για να του δώσουν μια ανθοδέσμη εν μέσω χειροκροτημάτων, επιστρέφει στο βήμα και στο μικρόφωνο για ένα ανκόρ: «Υπάρχει καλύτερη δημοσκόπηση από την παρουσία σας εδώ, υπάρχει καλύτερη σφυγμομέτρηση»;

  Η ατάκα αυτή προφανώς απηχεί στην αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων από την Κουμουνδούρου ως προς τα ευρήματα της πρόθεσης ψήφου, καθώς θεωρούν ότι τα ποιοτικά στοιχεία των ίδιων ερευνών αποκαλύπτουν άλλο κλίμα από αυτό που αποτυπώνεται στα ποσοστά των κομμάτων και τις δημοφιλίες.

  Για ένα φεγγάρι, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εγκαταλείψει την τακτική της επίθεσης στις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, ωστόσο επανήλθε στο μοτίβο αυτό τον τελευταίο χρόνο, όπου παρά την πανδημία και την κοινωνική κόπωση, η κυβερνητική παράταξη δείχνει να κρατιέται κοντά στα εκλογικά ποσοστά της ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δείχνει να μην κεφαλαιοποιεί την όποια δυσαρέσκεια καταγράφεται, μένοντας καθηλωμένος 8 – 10 μονάδες κάτω από το εκλογικό του ποσοστό.

  Οι εξορμήσεις Τσίπρα λοιπόν, για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχουν και αυτό τον χαρακτήρα, πέραν της παρουσίασης του προγράμματος και του εκλογικού συναγερμού, δηλαδή τον χαρακτήρα επίδειξης δυνάμεων, συσπείρωσης και τόνωσης του ηθικού του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ