Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Η ακρίβεια οδηγεί στην κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Νέα δημοσκόπηση δείχνει σταθερά κάτω από πέντε μονάδες τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

  Η ακρίβεια και η αδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πάρει μέτρα για την προστασία νοικοκυριών και επιχειρήσεων οδηγεί μέρα με την ημέρα σε δημοσκοπική πτώση την κυβέρνηση.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι το 55,6% των ερωτηθέντων νέα δημοσκόπηση της RealPolls, που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «δημοκρατία», θεωρεί ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια.

  Την ίδια ώρα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής βρίσκει σύμφωνο το 73% των ερωτηθέντων, πράγμα που καταδεικνύει ότι η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση έχει καθολική αποδοχή.

  Η διαφορά των δυο μεγάλων κομμάτων παραμένει σταθερά κάτω από τις 5 μονάδες καθώς η ΝΔ χάνει 1,5% και από το 29% υποχωρεί στο 27,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 22,6% από το 24,4% και ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ 9,6% από 10,2%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ