Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Η άσχημη δημοσκόπηση για τη ΝΔ που οδηγεί τον Μητσοτάκη σε αποφάσεις – Οι υπουργοί που μένουν εκτός – Όλα τα ονόματα

  Η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό των Νέων είναι κακή για τη ΝΔ και το πρώτο καμπανάκι στο Μαξίμου ήχησε.

  Οπως μεταδίδει το instanews.gr πρωθυπουργός είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του για έναν δομικό ανασχηματισμό και απλώς οι δημοσκοπήσεις έφεραν πιο κοντά τις ανακοινώσεις. Το αργότερο έως τις 10/9 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ανοίξει τα χαρτιά του και θα έχει ανακοινώσει τις αλλαγές οι οποίες θα είναι μεγάλες και θα συζητηθούν.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews.gr έξι (τουλάχιστον) πρωτοκλασάτοι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης θα εγκαταλείψουν τη θέση τους. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκη Κεραμέως, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Κικίλια και Λίλα Μενδώνη τελειώνουν από τις σημερινές τους θέσεις.

  Κάποιοι θα αποχωρήσουν εντελώς από το κυβερνητικό σχήμα και κάποιοι άλλοι θα αξιοποιηθούν σε νέο πόστο (Βασίλης Κικίλιας, Χρήστος Σταϊκούρας στη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη).

  Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει πάρει την απόφαση για ριζικές αλλαγές που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις. Μετράμε αντίστροφα πλέον…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ