Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Επιστροφή – βόμβα στη Νέα Δημοκρατία που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις

  Eναν πολιτικό που έχει διαγράψει μακρά πορεία στην πολιτική ζωή του τόπου, από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ετοιμάζεται να «κατεβάσει» υποψήφιο η Ν.Δ. στον νομό Ηλείας, σύμφωνα με τη στήλη “θεωρείο” της “Καθημερινής”.

  Ο λόγος για τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, που ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του το 1974 με τη Ν.Δ., με την οποία εκλεγόταν διαρκώς βουλευτής έως το 1996, ενώ διετέλεσε υπουργός Παιδείας τόσο στην Οικουμενική του Τζαννή Τζαννετάκη όσο και μετέπειτα του Κων/νου Μητσοτάκη.

  Το 1998 διεγράφη από τη Ν.Δ., αποτελώντας την περίφημη τριάδα –με Μάνο και Σουφλιά– που διαφώνησε με την τακτική της Ν.Δ. να καταψηφίσει ένα νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός κόμματος. Αργότερα, εντασσόμενος στο ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη, εξελέγη εκ νέου βουλευτής, αναλαμβάνοντας και υφ. Υγείας. Το 2008 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκε στη Δράση. Η υποψηφιότητά του εκ νέου στην Ηλεία, στα 80 του πλέον έτη, γίνεται, όπως λένε αρμόδιες πηγές, «τιμής ένεκεν» για την πολυετή διαδρομή του στον χώρο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ