Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Επιστρέφει και επίσημα ο πράσινος ήλιος

  Και με τη βούλα επιστρέφει πλέον ο πράσινος ήλιος καθώς επίσης και το όνομα «ΠΑΣΟΚ», όπως αποφάσισαν τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν μαζικά στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

  Οι φίλοι του κόμματος αποφάσισα με συντριπτική πλειοψηφία να επανέλθει το παλιό σήμα αλλά και το όνομα της παράταξης συνεπικουρούμενο από το… Κίνημα Αλλαγής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από το 90% των ψηφοφόρων – επέλεξε το όνομα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, και τον ήλιο για σύμβολο.

  Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότεροι από 170.000 φίλοι του κόμματος ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές, αριθμός που προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στην Χαριλάου Τρικούπη.

  Δήλωση Ανδρουλάκη: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε
  «Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους. Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε», δήλωσε ο πρόεδρος της παράταξης Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε:

  «Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.

  Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.

  Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

  Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία.

  Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

  Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας.

  Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες.

  Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

  Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

  Όλοι μαζί θα νικήσουμε».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ