Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Επίσημα το «Sputnik V» διαψεύδει τον Μητσοτάκη και βεβαιώνει ότι μπορεί να προμηθεύσει την Ελλάδα με μισό εκατ. δόσεις τον Μάιο

  Στον επίσημο λογαριασμό του «Sputnik V» στο Τwitter γνωστοποιείται ότι οι δεσμεύσεις έναντι 59 χωρών που θέλουν το ρώσικο εμβόλιο, δεν αποκλείουν τη δυνατότητα προμήθειας της Ελλάδας με δόσεις για μισό εκατομμύριο πολίτες τον Μάιο.

  «Μαζί είμαστε δυνατότεροι» καταλήγει το μήνυμα στο οποίο αναρτάται δημοσίευμα του Euractiv με σημεία από τις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα κατά την πολιτική σύγκρουσή τους, στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή.

  Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου ο πρωθυπουργός είχε υποστηρίξει απαντώντας αρνητικά σε σχετική πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως η Ρωσία δεν έχει τις παραγωγικές δυνατότητες να προμηθεύσει την Ελλάδα με Sputnik V.

  Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «σχεδόν κάθε φορά που κατατίθεται μια άποψη που δεν του αρέσει, δεν την αποδομεί πολιτικά- τη διαψεύδει» και παρέπεμψε σε δημοσίευμα του ZDF κατά το οποίο, όπως είπε, σε υπουργικό συμβούλιο της Γερμανίας στα μέσα Μαρτίου, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας εισηγήθηκε μια γρήγορη έγκριση του εμβολίου Sputnik και πως ο δήμαρχος του Βερολίνου προέτρεψε να αρπάξουν την ευκαιρία για την παραλαβή του ρωσικού εμβολίου.

  «Τι είδους εθελοδουλία είναι αυτή που έχουμε; Απέναντι σε ποιον; Απέναντι σε αυτούς που μόνοι τους βλέπουν την ανάγκη και σπεύδουν να κατανοήσουν ότι εδώ δεν είναι ζήτημα γεωπολιτικών συνθηκών και ισορροπιών».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ