Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  ΕΚΤΑΚΤΟ: Δημοσκόπηση κόλαφος για Μητσοτάκη δείχνει κατάρρευση του καθεστώτος που καταστρέφει τη χώρα

  Στη σέντρα βγάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι πολίτες καθώς αποδίδουν στον πρωθυπουργό τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χάος στους δρόμους της Αττικής εξαιτίας του χιονιά. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του tvxs.gr, αναφορικά με το πρόσωπο που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χάος που επικράτησε στην Αττική με το κλείσιμο κεντρικών οδικών αρτηριών, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (33%), ενώ ακολουθεί ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης (20%).

  Ποσοστό 16% συγκεντρώνουν η Περιφέρεια, δηλαδή ο Γιώργος Πατούλης, και οι «ιδιωτικές εταιρείες διαχείρισης αυτοκινητόδρομων». Τέλος ένα 9% αποδίδει την ευθύνη στους «οδηγούς που δεν έλαβαν σοβαρά τις προειδοποιήσεις».

  (TVXS.GR)

  Επιπλέον, η συντριπτική πλειονότητα θεωρεί πως ο κρατικός μηχανισμός δεν ήταν προετοιμασμένος (87%). Συγκεκριμένα, το 66% θεωρεί πως «σίγουρα» δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένος, ενώ το 21% δηλώνει πως «μάλλον» δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένος.https://ed9de911d6971ab16bbbaf4f7ff6e2ca.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

  (TVXS.GR)

  Αξίζει να σημειωθεί ότι την κυβερνητική διαχείριση αποδοκιμάζει και η πλειονότητα των ψηφοφόρων της ΝΔ και μάλιστα με το πολύ υψηλό ποσοστό του 70%. «Καθόλου/ Όχι ιδιαίτερα ικανοποιημένος» δηλώνει και το 98% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το 94% αυτών του ΚΙΝΑΛ.

  Έρευνα Prorata
  (TVXS.GR)

  Με βάση την ηλικία, στο σύνολο των ηλικιακών κατηγοριών, για άλλη μια φορά η πλειονότητα θεωρεί πως ο κρατικός μηχανισμός δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένος. Το μεγαλύτερο ποσοστό συναντάται και πάλι στις ηλικίες 17-34 ετών (91%) και ακολουθεί η ηλικιακή κατηγορία 35 έως 54 με 89% και η κατηγορία άνω των 55 ετών με 86%.

  Με βάση την κομματική προτίμηση, και πάλι η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων της ΝΔ εμφανίζονται απογοητευμένοι με το 73% να δηλώνει πως ο κρατικός μηχανισμός «σίγουρα ή μάλλον» δεν ήταν προετοιμασμένος για τη διαχείριση της κακοκαιρίας. Για όσους αισθάνονται πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ το ποσοστό αποδοκιμασίας είναι σχεδόν καθολικό (97%), ενώ στο ΚΙΝΑΛ ανέρχεται στο 90%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ