Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Εκνευρισμός στην Κουμουνδούρου για τις νέες δημοσκοπήσεις και σφοδρή κριτική σε στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα – Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

  Δύο δημοσκοπήσεις μία της GPO για τα «ΝΕΑ» και μία της Marc για το «Πρώτο Θέμα» δίνουν στη ΝΔ προβάδισμα από 6,3% έως 8,5% .
  Τους πολίτες ανησυχεί το κύμα ακρίβειας και ο δύσκολος – ενεργειακά – χειμώνας και σχεδόν καθόλου δεν τους απασχολεί το θέμα των υποκλοπών στο οποίο έχει επενδύσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.

  Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μία τρύπα στο νερό. Η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε υψηλά επίπεδα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται “σε ποια συνθήκη θα ανατρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ τους συσχετισμούς”.

  Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες επικρατεί εκνευρισμός για τα δημοσκοπικά αποτελέσματα με ορισμένους να επιρίπτουν τις ευθύνες σε στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα: “Θα τον πάρουν στο λαιμό τους, όπως το 2019”, λένε και υπογραμμίζουν ότι “η έλλειψη σχεδίου για την οικονομία είναι η βασική αιτία για τη στασιμότητα των ποσοστών μας”.

  Μάλιστα αποκαλύπτουν πως κάποιοι στο περιβάλλον του προέδρου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούσαν ότι οι δημοσκοπήσεις θα έδειχναν σχεδόν ισοπαλία!

  Δημοσκόπηση GPO: Η διαφορά στο 6,3% – Στο 31,4% ΝΔ, στο 25,1% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 12,1%

  Το σκάνδαλο των υποκλοπών πληγώνει την κυβέρνηση και ρίχνει τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ με μονοψήφια διαφορά, όπως προκύπτει από την πρώτη μετά την υπόθεση.
  Πανελλαδική έρευνα, που διενεργήθηκε από την GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «Νέα Σαββατοκύριακο» το διάστημα 22 – 24 Αυγούστου 2022 σε δείγμα 1.000 ατόμων, δίνει προβάδισμα 6,3% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
  Η ΝΔ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 31,4% από 33,1% στην προηγούμενη δημοσκόπηση και ο ΣΥΡΙΖΑ 25,1% από 24,2%.
  Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ κερδίζει μία μονάδα και συγκεκριμένα από το 11,1% στην προηγούμενη δημοσκόπηση λαμβάνει 12,1%.
  Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 5,7% από 5,8% στην προηγούμενη δημοσκόπηση και η Ελληνική Λύση 4,8% από 4,6% στην προηγούμενη έρευνα.
  Εκτός Βουλής μένει το ΜέΡΑ25 με 2,1%, οι Έλληνες για την Πατρίδα με 1,6% και η Δημιουργία Ξανά με 1,2%.

  Αναποφάσιστο το 10%

  Ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 10,1% δηλώνει αναποφάσιστο.
  Ως προς την καταλληλότητα για τη θέση του πρωθυπουργού εξακολουθεί να προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 42,7% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει το 32%.
  Κανέναν από τους δύο «ψηφίζει» το 24,7%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ