Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Δύο στους τρεις είπαν όχι…» – Η δημοσκόπηση που «καίει» τον Άδωνι (pics)

  Την ώρα που η ακρίβεια και ο πληθωρισμός εξακολουθούν να αποτυπώνονται ως τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Marc για τον ΑΝΤ1, δύο στους τρεις είπαν όχι στο καλάθι του νοικοκυριού.

  Ειδικότερα, το 36,8% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αγόρασε από τα προϊόντα που περιέχει το καλάθι του νοικοκυριού στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το 36,5% ανέφερε ότι δεν αγόρασε και το 25,7% είπε ότι είδε τη σχετική σήμανση στα καταστήματα.

  Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων 58,7% ανέφερε ότι το καλάθι του νοικοκυριού δεν μπορεί να συμβάλλει στην συγκράτηση των τιμών ενώ αντίθετη άποψη εξέφρασε το 38,3% των ερωτηθέντων.

  Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση της Marc, η ακρίβεια είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο -και με μεγάλη διαφορά από το επόμενο- πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ