Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Διορίζουν κάθε δύο μέρες τρία “γαλάζια” παιδιά…» – Καταγγελία «βόμβα» για στρατιές μετακλητών

  Σοβαρές καταγγελίες ότι ο διορισμός των ημετέρων αυξάνεται και πληθύνεται στο Δημόσιο έκανε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών που επικαλείται, μέσα σε τρία χρόνια έχει ήδη διπλασιαστεί ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων.

  «Διορίζουν με κατά 70% αυξημένο μισθό σε σχέση με το 2019 και βασικό προσόν το απολυτήριο λυκείου, ενώ το 2019 για το 90% των υπαλλήλων χρειαζόταν πτυχίο πανεπιστημίου», ισχυρίζεται ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  Σε σχετική δήλωση αναφέρει ότι η «η “Μαξίμου Α.Ε.” διπλασίασε μέσα σε τρία χρόνια τους μετακλητούς υπαλλήλους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών».

  Ήτοι:

  • 1.790 οι μετακλητοί υπάλληλοι τον Ιούλιο του 2019,
  • 3.483 οι μετακλητοί υπάλληλοι τον Ιούλιο του 2022.

  «Διορίζουν» υποστηρίζει, «κάθε δύο μέρες τρία “γαλάζια” παιδιά». Όπως καταγγέλλει, «αυτοί που έκαναν χαμό στα media για τους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ, διορίζουν με κατά 70% αυξημένο μισθό σε σχέση με το 2019 και βασικό προσόν το απολυτήριο λυκείου, ενώ το 2019 για το 90% των μετακλητών υπαλλήλων χρειαζόταν πτυχίο πανεπιστημίου».

  Ο ίδιος κάνει λόγο για «γαλάζια στρατιά μετακλητών», «golden boys στη Δημόσια Διοίκηση και τις ΔΕΚΟ», «πάρτι 7,5 δισ. ευρώ απευθείας αναθέσεων» και «αδιαφάνεια στην κατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης», κάτι που χαρακτηρίζει ως «επιτομή της καθεστωτικής συμπεριφοράς μιας επικίνδυνης κυβέρνησης, που οδηγεί τους πολίτες στη φτωχοποίηση και στο οικονομικό περιθώριο».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ