Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Διεθνής διασυρμός Δένδια – Δεν έχει προηγούμενο ο εξευτελισμός του – Βατερλώ το ταξίδι στη Λιβύη – Αυτός ο επικίνδυνος θέλει να γίνει πρωθυπουργός;

  Εκτεθειμένη στα μάτια του ελληνικού λαού είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας μετά το χωρίς λόγο επίσημο ταξίδι του στην Τρίπολη της Λιβύης όπου η φιλότουρκη κυβέρνηση του εθνικά Τούρκου Αμπντουλχαμίντ Ντμπέιμπα όχι μόνο του έριξε «πόρτα» και αρνήθηκε να τον συναντήσει, αλλά δεν του επέτρεψε ούτε να κατέβει από το αεροσκάφος και προσπάθησε να τον κρατήσει και όμηρο!

  Πρόκειται για έναν εξευτελισμό άνευ ορίων που εκθέτει την χώρα διεθνώς ενώ το βασικό ερώτημα είναι πως ήρθε στον Νίκο Δένδια αυτή ιδέα να επισκεφτεί επισήμως την Τρίπολη και να συναντηθεί με στελέχη της φιλοτουρκικής κυβέρνησης.

  Ποιος ήταν ο λόγος; Έλπιζαν ότι θα αλλάξουν οι φιλότουρκοι της Τρίπολης την στάση τους για το τουρκολιβυκό μνημόνιο; Έχουν δηλώσει ότι θα το υποστηρίξουν μέχρι τέλους.

  Με την επίσκεψη αυτή ο Νίκος Δένδιας ήταν σαν να αναγνώριζε την κυβέρνηση της Τρίπολης και το κυριότερο τις πράξεις της, δηλαδή την υπογραφή του τουρκολιβυκού μνημονίου το οποίο είναι άκρως εχθρικό για την Ελλάδα.

  Ταυτόχρονα είναι μία κίνηση που δεν στηρίζει την κυβέρνηση της Βεγγάζης. Για την ακρίβεια είναι σαν πρωτίστως η Αθήνα να θεωρεί την κυβέρνηση της Βεγγάζης ως ασήμαντη, ενώ έπρεπε να συνομιλεί μόνο μαζί της από την στιγμή μάλιστα που έχει δηλώσει δημόσια πως θα ακυρώσει το τουρκολιβυκό μνημόνιο όταν επισήμως ανέλθει στην εξουσία μέσω εκλογών.

  Η Βεγγάζη έχει σαφώς έναν ελληνόφιλο προσανατολισμό αλλά στην κυβέρνηση επιμένουν να συνομιλούν με την Τρίπολη απλά και μόνο για να βοηθηθούν οι ολιγάρχες φίλοι του Κ.Μητσοτάκη και του Ν.Δένδια που θέλουν να κάνουν μπίζνες.

  Το πόσο «ελαφρό» είναι το ελληνικο ΥΠΕΞ φαίνεται από το γεγονός ότι κάποιος είχε οργανώσει την επίσκεψη αυτή και θα έπρεπε να μάθουμε ποιος είχε τη φαεινή ιδέα.

  Μία τέτοια επίσκεψη οργανώνεται και προγραμματίζεται μήνες πριν και συντάσσεται και σχετική λίστα σχετικά με τα πρόσωπα που θα συναντηθούν.

  Επίσης σημαίνει πως είχε συμφωνηθεί και με τους αντίστοιχους ανθρώπους στην Τρίπολη.

  Ο Ν.Δένδιας σήμερα εξέθεσε τον ελληνικό λαό με μία επίσκεψη-«φιάσκο» που ποτέ δεν έπρεπε να γίνει.

  Θα εκτεθούμε όμως πολλαπλάσια ως χώρα αν η ελληνική κυβέρνηση συνεχίσει να αναγνωρίζει την φιλότουρκη κυβέρνηση της Τρίπολης.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ