Τρίτη, 3 Μαΐου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση κόλαφος της Public Issue για τη στάση του Μητσοτάκη στο ουκρανικό ζήτημα – Καταρρέει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών (pics)

  7 στους 10 διαφωνούν με την αποστολή όπλων, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει δυσαρεστημένο με τους χειρισμούς της κυβέρνησης

  «Κόλαφος» κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι η έρευνα της Public Issue, καθώς σχεδόν 7 στους 10 διαφωνούν με την αποστολή όπλων, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει δυσαρεστημένο με τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

  Συγκεκριμένα, ένα συντριπτικό 67% διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει «στρατιωτική βοήθεια» στην Ουκρανία, έναντι 22% που έχει διαφορετική γνώμη. Αντίθετα, το 91% συμφωνεί με την ανθρωπιστική βοήθεια.

  Έρευνα Public Issue
  Έρευνα Public Issue

  Το 68% δηλώνει δυσαρεστημένο από τη στάση που κρατάει η κυβέρνηση στο ζήτημα της Ουκρανίας.

  Έρευνα Public Issue

  Επίσης, το 65% τονίζει ότι το συμφέρον της Ελλάδας στο ζήτημα της Ουκρανίας είναι να κρατήσει ουδέτερη στάση. Το 26% θεωρεί ότι πρέπει να πάρει το μέρος της Ουκρανίας και το 3% το μέρος της Ρωσίας.

  Έρευνα Public Issue

  Το 71% αναφέρει ότι η χώρας μας έπρεπε να καταδικάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία (το 23% έχει διαφορετική γνώμη), ενώ το 56% σημειώνει ότι η Ελλάδα έπρεπε να συμμετέχει στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας. Το 39% θεωρεί ότι δεν έπρεπε.

  Έρευνα Public Issue

  Τέλος, το 81% τονίζει ότι ότι θα υπάρχουν μεγάλες επιπτώσεις στην Ελλάδα εξαιτίας του πολέμου.

  Έρευνα Public Issue

  Αναλυτικά η έρευνα της Public Issue

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ