Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον Μητσοτάκη: Οι πολίτες τον «αδειάζουν» ξανά για την απόφασή του να στείλει όπλα στην Ουκρανία (pics)

  Κατά της αποστολής πολεμικού υλικού στην Ουκρανία τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών όπως αποτυπώνεται και στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega.

  Συγκεκριμένα, στο δεύτερο μέρος της έρευνας της Metron Analysis, το 66% διαφωνεί με την αποστολή πολεμικού υλικού, ενώ μόλις το 29% συμφωνεί με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Δημοσκόπηση Metron Analysis

  Το 53% πιστεύει ότι ο πόλεμος θα περιοριστεί σε τοπικό επίπεδο, ενώ το 40% φοβάται ότι είναι πιθανό να οδηγήσει σε παγκόσμια σύρραξη.

  Δημοσκόπηση Metron Analysis

  Επίσης, το 70% είναι κατά της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία, σε αντίθεση με το 13%.

  Δημοσκόπηση Metron Analysis

  Υπέρ των κυρώσεων στη Ρωσία τάσσεται το 60% και κατά το 30%, ενώ το 52% εκτιμά ότι πρέπει να δημιουργηθεί ευρωπαϊκός στρατός, σε αντίθεση με το 40% που λέει ότι πρέπει να μείνει όπως είναι τώρα.

  Δημοσκόπηση Metron Analysis
  Δημοσκόπηση Metron Analysis
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ