Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον Μητσοτάκη: Συντριπτική καταδίκη της απόφασης για αποστολή όπλων στην Ουκρανία (pic)

  Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει πολεμικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, γεγονός που προκάλεσε «ρήγμα» στις ελληνορωσικές σχέσεις, καταδικάζει η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που ψήφισε στη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το newsbreak.gr.

  Όπως μπορείτε να δείτε στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, το 96% (11.478 ψήφοι) θεωρεί ότι η απόφαση του πρωθυπουργού δεν εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον της χώρας.

  Το 3% (368 ψήφοι) τάχθηκαν υπέρ της αποστολής όπλων στην Ουκρανία, ενώ το 1% (142 ψήφοι) απάντησε «Δεν ξέρω-δεν έχω άποψη».

  Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα για λόγους ασφαλείας και αξιοπιστίας καταμετρά μόνο μια ψήφο από κάθε IP, όσες φορές και αν επιχείρησε κάποιος να ψηφίσει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ