Δημοσκόπηση – κόλαφος για Ανδρουλάκη – Τι λένε οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ

Τριβές και πολιτικές εντάσεις συνεχίζει να προκαλεί η θέση του Ν. Ανδρουλάκη, σύμφωνα με την οποία δεν πρόκειται να συναινέσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό είτε τον Κυρ. Μητσοτάκη είτε τον Αλ. Τσίπρα.

Ούτε και οι πολίτες, ανεξάρτητα από την κομματική ταυτότητα, φαίνεται να συμφωνούν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών. Σύμφωνα με έρευνα, το 64,7% χαρακτήρισε λανθασμένη την τοποθέτησή του αυτή και είπε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

Μόνο το 25,4% χαρακτήρισε σωστή τη θέση του αυτή. Το… ανησυχητικό για τον κ. Ανδρουλάκη είναι ότι με την άποψή του αυτή δεν συμφωνεί και το 42,5% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ!

ΠΗΓΗparon.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.