Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση – κόλαφος για Ανδρουλάκη – Τι λένε οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ

  Τριβές και πολιτικές εντάσεις συνεχίζει να προκαλεί η θέση του Ν. Ανδρουλάκη, σύμφωνα με την οποία δεν πρόκειται να συναινέσει σε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό είτε τον Κυρ. Μητσοτάκη είτε τον Αλ. Τσίπρα.

  Ούτε και οι πολίτες, ανεξάρτητα από την κομματική ταυτότητα, φαίνεται να συμφωνούν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών. Σύμφωνα με έρευνα, το 64,7% χαρακτήρισε λανθασμένη την τοποθέτησή του αυτή και είπε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

  Μόνο το 25,4% χαρακτήρισε σωστή τη θέση του αυτή. Το… ανησυχητικό για τον κ. Ανδρουλάκη είναι ότι με την άποψή του αυτή δεν συμφωνεί και το 42,5% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ!

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗparon.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ