Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση – βόμβα προκάλεσε τρόμο στο Μαξίμου – Ντέρμπι ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

  Η υπόθεση των παρακολουθήσεων δοκιμάζει τα όρια της κυβέρνησης που φαίνεται ότι χάνει έδαφος.

  Το κυβερνών κόμμα έχασε πάνω από μία ποσοστιαία μονάδα μέσα σε μόλις έναν μήνα, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου.

  Μειώνεται συνεχώς η απόσταση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της GPO για τα «Παραπολιτικά», η ψαλίδα έκλεισε κι άλλο, καθώς έπεσε η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα κάτω από το 6%, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου. Αξίζει να σημειωθεί πως το κυβερνών κόμμα έχασε πάνω από μία ποσοστιαία μονάδα μέσα σε μόλις έναν μήνα.

  Συγκεκριμένα, η διαφορά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται πλέον στις 5,8 μονάδες, με τη Ν.Δ. να συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 25,8% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ. με 10,5%, το ΚΚΕ με 5,9% η Ελληνική Λύση με 3,6% και το ΜεΡΑ25 με 2,3%. Στο 10,2% οι αναποφάσιστοι.

  Παράλληλα, με τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών να είναι καταιγιστικές, σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες (ποσοστό 64,5%) θεωρούν αρκετά ή πολύ σημαντικό το ζήτημα των παρακολουθήσεων, όπως καταγράφεται στην ίδια δημοσκόπηση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ