Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση – βόμβα για μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο – Η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και το ποσοστό που θα πιάσει το κόμμα Τσίπρα

  Αν νομίζετε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι καυγάδες, οι αμφισβητήσεις και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις για τις δημοσκοπήσεις, μάλλον δεν έχετε δει… τίποτα ακόμα.


  Όσο μπαίνουμε στην καρδιά της… προεκλογικής περιόδου- μετά τις γιορτές στην τελική ευθεία- οι κόντρες θα γίνουν εντονότερες.

  Δημοσκοπήσεις, όμως, δεν διενεργούν μόνο πολιτικά κόμματα και μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Πριν λίγες μέρες λοιπόν ολοκληρώθηκε μεγάλη έρευνα – με μεγάλο δείγμα ερωτηθέντων – από «μεγάλο μαγαζί» και δείχνει ως «σιγουράκια» τα εξής:

  ⁃ Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ σταθερά πέντε μονάδες.


  ⁃ Για τον ΣΥΡΙΖΑ η τάση δείχνει ότι θα ακουμπήσει το 30% προοπτικά.


  ⁃ Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «ταβάνι» φαίνεται ότι έχει γύρω στο 12%.


  ⁃ Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας, ολοένα και δυσκολεύουν για την κυβερνώσα παράταξη.


  ⁃ Η παράσταση νίκης δίνει σταθερά ενθαρρυντική προοπτική στη Νέα Δημοκρατία να διατηρήσει την πρωτιά και ό,τι… κάτσει στις δεύτερες εκλογές.


  ⁃ Σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις για τους υποψήφιους βουλευτές, στα δύο μεγάλα κόμματα (ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ) δύο νέα πρόσωπα υπερτερούν.


  ⁃ Στην ΝΔ ο Κυριάκος Πιερρακάκης εισπράττει μεγάλη αποδοχή.


  ⁃ Και στον ΣΥΡΙΖΑ από όλους τους υποψηφίους, η πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου έρχεται πρώτη με διάφορα και στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και στο γενικό σύνολο.


  ⁃ Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και για τα κόμματα, αλλά και για τους υποψηφίους για να ζήσουμε ανατροπές, βελτιώσεις και εκπλήξεις…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ