Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση Αlco: Στο 63% η δυσαρέσκεια για τη διαχείριση της πανδημίας – Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ποιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ (pics)

  Αύξηση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων για το ΚΙΝΑΛ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας Alco που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό το Open.

  Συγκεκριμένα, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ενισχύεται, καθώς καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση. Απώλειες καταγράφουν και τα δυο μεγάλα κόμματα με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 2,5% και τη ΝΔ 0,7%. Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 11,5 μονάδες.

  Στη δημοσκόπηση καταγράφεται, επίσης, δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση με το 63% να δηλώνει δυσαρεστημένο ενώ το 41% θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα από το 2021.

  Δείτε όλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco:

  H πρόθεση ψήφου του κόσμου

  Τι λένε για το νέο μέτρο με το πρόστιμο στους άνω των 60

  Τι ανησυχεί περισσότερο τον κόσμο

  Τι πιστεύει ο κόσμος για το 2022

  Η άποψη του κόσμου για την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση:

  Tα δεδομένα για το ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Ανδρουλάκη

  Η άποψη του κόσμου για Τσίπρα – Μητσοτάκη

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ