Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  «Δεν πειράζουν οι εκτελέσεις…» – Επικίνδυνες θεωρίες για τους μαφιόζους με το καλό… σημάδι

  Του Βασίλη Σκουρή

  Το τελευταίο διάστημα, όσο πληθαίνουν οι εκτελέσεις μέρα μεσημέρι στην ίδια την πρωτεύουσα και όσο δεν συλλαμβάνονται οι εκτελεστές ή δεν εξαρθρώνονται οι μαφιόζικες συμμορίες, προωθείται όλο και περισσότερο στον δημόσιο διάλογο η θεωρία πως «ας σκοτώνονται μεταξύ τους, δεν πειράζει, ξεκαθαρίζει ο τόπος».

  Ένας, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως να μην ανησυχούν οι πολίτες από τις εκτελέσεις, γιατί οι εγκληματίες ξέρουν καλό σημάδι – και, συνεπώς, δεν κινδυνεύουμε να έχουμε παράπλευρες απώλειες!

  Έως τώρα, είναι αλήθεια, είχαμε ακούσει και είχαμε δει θεωρίες και θεωρίες περί «κοινωνικού αυτοματισμού», αλλά περί… αυτοκάθαρσης συμμοριών στα χρόνια που ζήσαμε, δεν είχαμε ακούσει καμία φορά και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε και ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν!

  Δεν χρειάζεται καν οι απόψεις αυτές να απαντηθούν επί της ουσίας – τι να πει κανείς, πως μετά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάποια συμμορία θα επικρατήσει, πως πιθανόν ο πόλεμος να γίνεται για νέες «αγορές» κοκ; Στις ανοησίες, δεν μπορεί κανείς να απαντά στα σοβαρά!

  Δυστυχώς, οι έως χθες υποστηρικτές του «νόμου και της τάξης» εναποθέτουν την εφαρμογή του στους… εκτελεστές!

  Τέτοια οξυδέρκεια είχαμε να δούμε από τότε που ο Καραγκιόζης έλεγε πως «θα με δείρουν, θα με δείρουν, θα ιδρώσουν, θα κρυώσουν, θα αρρωστήσουν, θα πεθάνουν»!

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗieidiseis.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ