Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

    Latest Posts

    Δεν θα συναινέσει ο Τσίπρας στον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη

    Αρνητική απάντηση θέλουν να δώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, στις διερευνητικές επαφές που έχει συνεργάτης του πρωθυπουργού σχετικά με την στάση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εθνικές εκλογές.

    Όπως μεταδίδει το fimotro.com, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα εκτιμούν ότι ο αποκλεισμός του κόμματος Κασιδιάρη θα ευνοήσει τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη και θα ενισχύσουν σημαντικά τις πιθανότητες αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές.

    Η άποψη των πιο μετριοπαθών συνεργατών και συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα οι οποίοι εκτιμούν ότι πρέπει να στηριχθεί η νομοθετική πρωτοβουλία και να συναινέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη, δεν περνάει τελικά.

    - Advertisement -

    Latest Posts

    ΠΥΘΙΑ