Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δεν γλιτώνει η ΝΔ από τις ευθύνες της για το σκάνδαλο Novartis – Το «μένουμε Ευρώπη» πολύ γρήγορα έγινε «μένουμε απατεώνες»

  Απάντηση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με τις αποκαλύψεις του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη για το σκάνδαλο Novartis.

  «Σε ΗΠΑ και Ευρώπη υπάρχει σκάνδαλο Novartis, στην Ελλάδα η Ν.Δ. βλέπει σκευωρία. Προφανώς για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει ήδη ενσωματώσει την Ευρωπαϊκή οδηγία για τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.

  Το “μένουμε Ευρώπη” πολύ γρήγορα έγινε “μένουμε απατεώνες”.

  Να είναι σίγουροι ότι η στοχοποίηση όσων ερευνούν και αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη σκοτεινή υπόθεση δεν θα τους γλυτώσει από τις ευθύνες τους».

  Νωρίτερα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι το γραφείο Τύπου του είναι το γραφείο του Documento, επισημοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι εκτός από την υπεράσπιση έχει αναλάβει και την κηδεμονία του κ. Βαξεβάνη», ενώ αναφερόμενη στα μηνύματα του Μανιαδάκη, αναφέρεται σε «περίοδο» όπου δήθεν «στηνόταν η σκευωρία της Novartis».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ