Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Δείχνει εκλογές στο τέλος της τετραετίας αλλά ζητά γαλάζια εγρήγορση

  Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, διαψεύδοντας τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στην κάλπη.

  Ο ίδιος ζήτησε μάλιστα από τα στελέχη του κόμματος να μην επαναπαυτούν «διότι ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι η προετοιμασία ειδικά για μία εκλογική αναμέτρηση πρέπει να είναι συνεχής και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ τα οποία αισθάνονται ότι τους θυμόμαστε μόνο κάθε φορά που τους έχουμε ανάγκη και τους ζητάμε τη στήριξη τους κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας».

  Ακόμη, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει στο τέλος του χρόνου σημειώνοντας ότι «το Συνέδριο, με τη μορφή που θα επιλέξουμε και με την προσέλευση που εμείς θα καθορίσουμε, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνθήκες εκείνης της εποχής, θα διεξαχθεί στα μέσα Δεκεμβρίου».

  Τέλος, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πρόθεσή του είναι να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές το αργότερο τον Οκτώβριο.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ