Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Για ποιο υπουργείο προορίζει την Αχτσιόγλου ο Τσίπρας αν δεν είναι η… επόμενη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

  Τι προάλλες στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μπεκιάρης έγραψε για το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα να προωθήσει την Έφη Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αν ηττηθεί στις επόμενες εκλογές.

  Για ποια θέση, όμως, την προορίζει αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει στο μέλλον και ο Αλέξης Τσίπρας επανεκλεγεί πρωθυπουργός.

  Όπως μεταδίδει το radar.gr η παρουσίαση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα για το κούρεμα του κορωνοχρέους και την κατάργηση του νέου πτωχευτικού νόμου έβγαλε και πολιτικές ειδήσεις.

  Η κυριότερη πολιτική είδηση ήταν ασφαλώς η απουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το πάνελ, στο οποίο, αντιθέτως, βρισκόταν οι Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και καθηγητές όπως ο Αιμίλιος Αυγουλέας και ο Δημήτρης Αυγητίδης.

  Η απουσία Τσακαλώτου σηματοδοτεί, ασφαλώς, το τέλος του Ευκλείδη Τσακαλώτου ως υπεύθυνου της χάραξης της οικονομικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρότι ο επικεφαλής της «Κίνησης των 53» είναι ενισχυμένος εσωκομματικά με την συγκρότηση της «Ομπρέλας»!

  Οι γνωρίζοντες τα εσωκομματικά της Κουμουνδούρου επιμένουν πως η σημειολογία της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα μάς προϊδεάζει για τις εσωκομματικές ανακατατάξεις στην Κουμουνδούρου.

  Η Έφη Αχτσιόγλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προορίζεται αυτήν τη στιγμή για υπουργός Οικονομικών, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές, ενώ ρόλο στο οικονομικό επιτελείο εκτιμάται πως θα έχουν και καθηγητές όπως ο Αιμίλιος Αυγουλέας, ο οποίος σημειωτέον προέρχεται από τη φιλελεύθερη διανόηση των Ελλήνων του εξωτερικού.

  Όσον αφορά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, οι σχεδιασμοί τον περιλαμβάνουν σε κυβερνητική θέση, πλην όμως σε περιφερειακό υπουργείο!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ