Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Γιατί ο Καραμανλής δεν πήγε Ζάππειο – Το ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη

  Του Βασίλη Σκουρή

  Ηχηρό μήνυμα στον πρωθυπουργό αποτέλεσε η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην παραστεί ο ίδιος αλλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Πέτρος Μολυβιάτης – άλλοι δυο επιφανείς εκπρόσωποι του «καραμανλισμού» στη χώρα- στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη στην τότε ΕΟΚ και νυν Ευρωπαϊκή Ένωση.

  «Ο Μητσοτάκης τους ήθελε μόνο ως χειροκροτητές», σημειώνει παλαιός πολιτικός που συνομιλεί και με τους τρεις, αναδεικνύοντας τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στο «καραμανλικό μπλοκ» για τον τρόπο αγνόησης κορυφαίων προσωπικοτήτων της χώρας.

  Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ούτε καν ρωτήθηκε ο Πέτρος Μολυβιάτης –που αποτελεί τον πιο στενό συνεργάτη εν ζωή του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας- και το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ένταξη της χώρας στην τότε ΕΟΚ.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», Κώστας Καραμανλής, Προκόπης Παυλόπουλος και Πέτρος Μολυβιάτης συζήτησαν και οι τρεις ώστε να καταλήξουν στην απόφαση να μην μεταβούν στο Ζάππειο, γεγονός που αποδεικνύει και το πολιτικό νόημα της απουσίας τους.

  Στελέχη δε που συνομιλούν με τον Κώστα Καραμανλή ερμηνεύουν την απόφασή του να μην μεταβεί στο Ζάππειο και ως ένα πρώτο βήμα «αποστασιοποίησης’, ένα πρώτο βήμα για να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, σε περίπτωση που αυτές διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας. (Εφόσον, πάντως, έχουμε πρόωρες κάλπες, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι στο ψηφοδέλτιο Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

  Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδείξει με τον πιο απόλυτο τρόπο από την ημέρα που εγκατέλειψε την ηγεσία του κόμματός του πως δεν εμπλέκεται σε εσωτερικές ίντριγκες και δεν έχει προσωπική ατζέντα, ακολουθώντας πιστά τη στάση που έχει δηλώσει στον ελληνικό λαό.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗieidiseis.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ