Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Γελάει ο κόσμος με δημοσκόπηση μετά το χάος που προκάλεσε το κυβερνητικό τσίρκο – Αποθέωση του ανίκανου Μητσοτάκη – Ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝΑΛ

  Η κακοκαιρία Ελπίδα πλήγωσε την κυβέρνηση σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η δημοσκόπηση της Abacus Research για λογαριασμό του Alpha.

  Ωστόσο υπάρχουν στοιχεία με τα οποία γελάει ο κόσμος. Διαβάστε και θα καταλάβετε το γιατι:

  Στην ερώτηση για το ποιος έχει την ευθύνη εγκλωβισμού των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό το 52% απαντά η ιδιωτική εταιρεία, το 41% η κυβέρνηση και το 7% οι πολίτες.

  Στην ερώτηση για τους εγκλωβισμού στους δρόμους και πως αξιολογείται η κυβέρνηση το 67% λέει αρνητικά μόλις το 8% θετικά και ένα 25% ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

  Για το θέμα της διαχείρισης των φυσικών φαινομένων και για το είναι θέμα των προσώπων ή της οργανωτική δομής το 80% θεωρεί πως φταίει η δομή, το 19% τα πρόσωπα ενώ 1% δεν ξέρω/δεν απαντώ.

  Αρνητικά αντιμετωπίζουν οι πολίτες και το θέμα των αποζημιώσεων των 2000 ευρώ για τα οχήματα που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Το 42% θεωρεί αυτή την απόφαση επικοινωνιακή και το 21% παλαιοκομματική. Αντίθετα το 29% τη θεωρεί δίκαιη ενώ ένα 7% τίποτα από τα παραπάνω.

  Τα παρακάτω ερωτήματα είχαν τεθεί πριν από την κακοκαιρία Ελπίδα στους πολίτες και η άποψή τους έχει καταγραφεί πριν από τα προβλήματα λόγω του χιονιού.


  Στο ποιες είναι οι συνέπειες της πανδημίας και στα παρακάτω ερωτήματα οι πολίτες απάντησαν τα εξής:

  Αδυναμία προγραμματισμού της ζωής: Το 62% απάντησε ναι και το 37% όχι.

  Για την απώλεια εισοδημάτων: Το 48% απάντησε ναι και το 52% όχι.

  Για την αλλαγή συνθηκών εργασίας: Το 56% απάντησε ναι και το 44 όχι.

  Για το ποιος έχει την ευθύνη για την διαχείριση της πανδημίας το 29% λέει φταινε οι πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα, το 28% γιατί δεν ελέγχονται επαρκώς τα μέτρα, το 27% το κράτος γιατί δεν έλαβε αυστηρότερα μέτρα και το 16% γιατί το κράτος δεν πήρε έγκαιρα μέτρα.

  Την στάση της κυβέρνησης για την πανδημία το 36% την αξιολογεί αρνητικά, το 34% θετικά ενώ ούτε θετικά ούτε αρνητικά το 29%.

  Για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πανδημία το 64% την αξιολογεί αρνητικά, το 26% ούτε θετικά ούτε αρνητικά ενώ μόλις το 7% θετικά.

  Στο ερώτημα για την άποψη των πολιτών για τους πολιτικούς αρχηγούς:
  Κυριάκος Μητσοτάκης

  Θετική 35%

  Αρνητική 36%

  Ουδέτερη 29&

  Αλέξης Τσίπρας

  Θετική 13%

  Αρνητική 57%

  Ουδέτερη 30%

  Νίκος Ανδρουλάκης

  Θετική 17%

  Αρνητική 20%

  Ουδέτερη 59%

  Ντέρμπι ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ


  Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία παίρνει 32%, ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5%, το ΚΙΝΑΛ 17%, το ΚΚΕ 5%, η Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25 με 2%.

  Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ κινείται 36-39%, το ΣΥΡΙΖΑ 20-23%, το ΚΙΝΑΛ 18-21%, το ΚΚΕ 6,5-7,5%, η Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25 2-2,5% ενώ άλλο κόμμα ζητά ένα ποσοστό που κυμαίνεται από 9-11%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ