Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γαλάζια οργή: Ζητούν από τον Μητσοτάκη να διώξει τον αποτυχημένο Χρυσοχοΐδη!

  Στη… δίνη του (γαλάζιου) κυκλώνα βρίσκεται εκ νέου το τελευταίο διάστημα ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

  Σύμφωνα με το paron.gr αναποτελεσματική (ανεπιτυχής) αντιμετώπιση των πυρκαγιών έχει αναζωπυρώσει την έντονη δυσφορία των ακραιφνών Νεοδημοκρατών προς το πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

  Τα… μηνύματα οργής από στελέχη και απλούς ψηφοφόρους φτάνουν, έστω και εξ αντανακλάσεως, τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Ενώ, για ευνόητους λόγους, αφήνουν εκτός του κάδρου των ευθυνών τον αρμόδιο υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά, χρεώνουν εξ ολοκλήρου στον κ. Χρυσοχοΐδη την αποτυχία του κρατικού μηχανισμού στις πυρκαγιές.

  Το αίτημα των γαλάζιων διαμαρτυρόμενων είναι ένα και συγκεκριμένο: Στον επικείμενο ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός να απομακρύνει τον κ. Χρυσοχοΐδη από το συγκεκριμένο υπουργείο, ει δυνατόν από την κυβέρνηση γενικώς.

  Με την… προοπτική αυτή φαίνεται να συμφωνούν και ορισμένοι εντός του Μεγάρου Μαξίμου, που… ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνομιλεί μόνο με τον πρωθυπουργό και κανέναν άλλον.

  Δεν είναι τωρινό φαινόμενο οι αντιδράσεις Νεοδημοκρατών, καθώς υφίστανται από τους πρώτους κιόλας μήνες διακυβέρνησης.

  Ορισμένοι σύμφωνα με το paron.gr εντός της κυβερνητικής παράταξης επισημαίνουν ότι η κατάσταση έχει πλέον βαρύνει πολύ και δεν αποκλείουν μια κίνηση-έκπληξη εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη.

  Δηλαδή, στον επικείμενο ανασχηματισμό να μετακινήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη, αναθέτοντάς του ένα κομβικής σημασίας υπουργείο, για να ερμηνευτεί η μετακίνησή του ως αποδοκιμασία για τις επιδόσεις του στο τωρινό κυβερνητικό πόστο. Ούτως ώστε έτσι να… εκτονωθεί έστω και μερικώς η οργή των Νεοδημοκρατών. Πρόσωπα που συνομιλούν με τον πρωθυπουργό δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, του δίνουν ωστόσο ελάχιστες πιθανότητες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ