Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Βόμβα»: Το ζεύγος των σκανδάλων μπορεί να καταλήξει στη φυλακή για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τη χώρα (aud)

  Δεν υφίσταται σκανδαλολογία όταν αποκαλύπτεις με αδιάσειστα ντοκουμέντα την σήψη ενός καθεστώτος, είναι δημοσιογραφική υποχρέωση.

  «Ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει και να αναλάβει τις ευθύνες του για το ψευδές “Πόθεν Έσχες” που επί 4 χρόνια δήλωνε», τόνισε σήμερα δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη, Στο Κόκκινο.

  «Διότι ο νόμος απαγορεύει ρητά σε πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό, πρόσθεσε. Και ο κ. Μητσοτάκης έκανε ψευδή δήλωση αποκρύπτοντας ότι η σύζυγός του είχε εταιρεία στη Γαλλία, μέχρι το 2020, οπότε έκρυψαν την εταιρεία αυτή μέσα σε ελληνική εταιρεία, τακτική “μπάμπουσκα”».

  Σχολιάζοντας τις κατηγορίες ότι είναι «χτύπημα κάτω απ’ τη μέση» να ασχολείται με την σύζυγο του πρωθυπουργού, ο Κώστας Βαξεβάνης τόνισε ότι δεν ασχολείται με την προσωπική ζωή της, αλλά με τις περίεργες επιχειρηματικές δραστηριότητές της, όπως η γνωστή και αναπάντητη υπόθεση του σπιτιού του Βολταίρου. Απάντησε επίσης στα περί σκανδαλολογίας που του αποδίδονται και από τον αριστερό χώρο τονίζοντας ότι «δεν αποτελεί σκανδαλολογία η ανάδειξη με στοιχεία υπαρκτών σκανδάλων που αποδεικνύουν τη σήψη του σημερινού καθεστώτος».

  «Αναμένω μια απάντηση για το “Πόθεν Έσχες” από τον πρωθυπουργό, αντί των υβριστικών ανακοινώσεων της ΝΔ, που δεν λένε κουβέντα για την ταμπακιέρα. Κάθε μία από τις παρανομίες που διέπραξε επισύρει ποινές φυλάκισης», υπογράμμισε ο Κ. Βαξεβάνης.

  «Φυσικά όπως και για προηγούμενες αποκαλύψεις μας η συνήθης απάντηση είναι η δολοφονία χαρακτήρα. Και είναι τέτοια η εμπάθεια, που ο Μητσοτάκης δεν έχει πει κουβέντα για τις απειλές σε βάρος της ζωής μου, παρόλο που ο υπουργός του, ο κ. Χρυσοχοΐδης, μου έχει βάλει συνεχή φρούρηση, μετά τις αποκαλύψεις μου που οδήγησαν στη σύλληψη Φουρθιώτη».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ