Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα: Με ποιο ψηφοδέλτιο επιστρέφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που είχε σφιχταγκαλιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το τελευταίο διάστημα παίρνει αποστάσεις, με δηλώσεις και τοποθετήσεις του.

  Την ίδια ώρα όμως μιλάει με θερμά λόγια για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ στελέχη στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν το κόμμα θα καταφέρει στις εκλογές να ξεπεράσει το 12% που είχε φέρει επί προεδρίας Βενιζέλου το 2012.

  Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε για τον Ανδρουλάκη προ ημερών πως «ξέρει ότι η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη, ξέρει τις θεσμικές του ευθύνες και κάνει μεγάλη προσπάθεια». Που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως στήριξη στην κυβέρνηση, χωρίς να κόβει τις γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ.

  Γι’ αυτό άλλωστε όλο πληθαίνουν τα… πουλάκια που, όπως αποκαλύπτει το newsbreak.gr, λένε ότι ο Βενιζέλος είναι πιθανό να επιστρέψει στη βουλή μέσω του Επικρατείας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ