Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα Βαρουφάκη ότι παρακολουθούσαν το κινητό του επι ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν υπουργός!

  «Η πρωθυπουργίας σας τελείωσε», είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα Βουλής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

  Το project επανεκλογής δεν το κρίνω περιγράφω μια κατάσταση δεδομένη, συνέχισε ο κ. Βαρουφάκης ενώ θέλοντας να ανεβάσει τους τόνους επεσήμανε πως η πρωθυπουργία Μητσοτάκη ήταν μία φούσκα που έσπασε.

  Μάλιστα αναφερόμενος στα χειροκροτήματα των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατά τη διάρκεια ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν «αποχαιρετιστήρια», ήταν το χειροκρότημα που έρχεται από την αποκαθήλωση ενός πρωθυπουργού. Στη συνέχεια τόνισε πως το κινητό του τηλέφωνο παρακολουθούνταν από το 2015.

  «Υπήρχαν βανάκια της γερμανικής πρεσβείας που έκαναν υποκλοπές», είπε σχετικά και πρόσθεσε πως ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης του είχε πει ότι δεν παρακολουθεί Έλληνες πολίτες, παρά μόνο όσους μιλούν με ξένους που βρίσκονταν στο πρόσωπο.

  Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε την εικόνα των υπουργικών εδράνων από την εν εξελίξει συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επισυνάπτοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία.

  «Η εικόνα των υπουργών μας τώρα κατά τη συζήτηση για το ελληνικό Γουοτεργκέιτ. Ούτε μια γυναίκα στα υπουργικά έδρανα. Ο αυταρχισμός κι η πατριαρχία πάντα συμβάδιζαν…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ