Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βόμβα: Αυτοί είναι οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτια

  Τα ψηφοδέλτιά τους συγκροτούν σιγά – σιγά τα κόμματα ενόψει των εθνικών εκλογών της Άνοιξης του 2023.

  Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τα πρόσωπα που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού ενώ υπάρχουν και βουλευτές που σκέφτονται να μην είναι ξανά υποψήφιοι και να αποχωρήσουν από την πολιτική. Θα είναι πάντα κοντά στο κόμμα – όπως λένε οι πληροφορίες μας – ωστόσο επιθυμούν να αποσυρθούν.

  Έτσι λοιπόν, όπως μεταδίδει το topontiki.gr, όλα δείχνουν ότι Θεόδωρος Δρίτσας, Γιάννης Δραγασάκη και Αλέκος Φλαμπουράρης δε θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

  Οι τρεις βουλευτές του κόμματος αναμένεται να αποσυρθούν από την κεντρική πολιτική για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, αν επαληθευτεί η πληροφορία της αποχώρησης του Θεόδωρου Δρίτσα θεωρείται σίγουρο ότι θα κατέβει στα ψηφοδέλτια της Α’ Πειραιά ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος σήμερα είναι βουλευτής του Βορείου Τομέα της Αθήνας.

  Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αν στα ψηφοδέλτια θα υπάρχει ποσόστωση 50-50 αντρών και γυναικών υποψηφίων. Επίσης, είναι γνωστό ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την Ευρωβουλή όμως αυτή τη φορά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ