Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βρόμικη και άθλια επίθεση Κούλογλου σε Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ – Οργή στον δημοκρατικό κόσμο για τον περίεργο ρόλο του TVXS που αναπαράγει τις γελοιότητες της Δεξιάς

  Periodista

  Αν είναι ένας εκείνος ο οποίος κάνει αληθινή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτός δεν είναι άλλος από τον βουλευτή και πρώην υπουργό, Παύλο Πολάκη.

  Ε λοιπόν, το… υπερευθαίσθητο tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου θεωρεί ότι στην παρούσα συγκυρία πρέπει να επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη, με αφορμή τη μελέτη Λύτρα. Και επιτίθεται στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έχει αποκαλύψει σε όλη του την έκταση το μέγεθος του εγκλήματος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στο πεδίο της πανδημίας με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης. Και η ιστοσελίδα του Κούλογλου αναπαράγει χωρίς ντροπής τις αθλιότητες και γελοιότητες της Δεξιάς, που συνδέει τον Πολάκη με τον αντιεμβολιαστικό κίνημα.

  Ευτυχώς ο δημοκρατικός κόσμος έχει αντιληφθεί τα βρόμικα παιχνίδια που παίζουν οι όψιμοι ΣΥΡΙΖαίοι, που έχτισαν σπουδαία καριέρα την εποχή της παντοδυναμίας του συστήματος Σημίτη. (Θα διαβάσετε και θα δείτε πολλά το επόμενο χρονικό διάστημα, υπομονή).

  Το έχει ξανακάνει βέβαια ο κύριος Κούλογλου σε βάρος του Παύλου Πολάκη, ενώ δεν έχουν ξεχαστεί και οι επιθέσεις του ευρωβουλευτή στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

  Περίεργος ο ρόλος του κυρίου Κούλογλου. Δεν βρίσκετε; Αν αληθεύουν δε όλα όσα ακούγονται ή ακόμη και αν αληθεύουν τα μισά, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να επανεξετάσει κάποια πράγματα στο κόμμα του.

  Δείτε τι γράφει σήμερα η ιστοσελίδα του Κούλογλου:

  Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ