Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βρόμικη επίθεση του Πάνου Σκουρλέτη στον Αλέξη Τσίπρα μέσα από την εφημερίδα του Μαρινάκη – Πανηγυρίζουν στο Μαξίμου

  Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με άρθρο του στα «Νέα» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης.

  Με τίτλο «Μία χαμένη διετία» ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος δεν έχει να επιδείξει κάποιο σοβαρό έργο είτε ως υπουργός, είτε ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί σφοδρή κριτική στην στρατηγική της ηγεσίας του κόμματος επεσημαίνοντας ότι «αμέσως μετά τις εκλογές είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό κάτω από ποιες συνθήκες κυβερνήσαμε, να αναστοχαστούμε πάνω σε μία μοναδική εμπειρία για ένα κόμμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Αριστεράς, δίνοντας στον κόσμο να καταλάβει ότι μάθαμε από τα λάθη μας, ότι συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από τις μεγάλες αξίες και τις ιδέες μιας Αριστεράς της εποχής μας, που δεν φοβάται να αναμετρηθεί με τις δυσκολίες, χωρίς να χάνει την ταυτότητά της και τη στρατηγική της ενόραση. Νομίζω πως δεν εμβαθύναμε επαρκώς σε έναν συλλογικό απολογισμό, παρόλο που ήταν απαίτηση του κόσμου που μας παρακολουθεί.

  Η, κατά άλλα σωστή επιλογή της διεύρυνσης, που ούτως ή άλλως είχε ξεκινήσει με έναν πολύμορφο τρόπο από το 2012, δεν αποσαφηνίστηκε αρκούντως, δημιουργώντας κάποιες στιγμές λάθος «εντυπώσεις».

  Ο πρώην γραμματέας αναφέρει επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα εποχή μετά την πανδημία, πρέπει να διατηρήσει όλα εκείνα τα δυναμικά στοιχεία της πολιτικής που τον κατέστησαν μία δύναμη ανατροπής του παλιού δικομματισμού που μας χρεοκόπησε. Δεν μπορεί να υπάρξει μία νικηφόρα προοπτική δίνοντας την εντύπωση πως θα γίνουμε μέρος ενός νέου συναινετικού δικομματισμού. Κατά συνέπεια χρειάζεται μία πιο δυναμική και τεκμηριωμένη πολιτική παρουσία».

  «Η νέα προγραμματική μας πρόταση πρέπει να απαντά στις προκλήσεις που θέτει η πολλαπλή κρίση, που χαρακτηρίζει την εποχή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

  Ήδη πάντως τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον Μητσοτάκη πανηγυρίζουν με όσα γράφει ο Σκουρλέτης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ