«Βράζουν για όσα κάνει το Μαξίμου…» – Έκρηξη και αποκαλύψεις Τράγκα για 20 βουλευτές της ΝΔ – Τι ετοιμάζουν καραμανλικοί και σαμαρικοί

Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθίσταται ολοένα πιο οπερετικός και ταυτόχρονα λίαν επικίνδυνος για την πατρίδα μας. Η ΝΔ είναι καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί αφού δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι γεμάτη εθνομηδενιστές και νεοφιλελεύθερους σημιτικούς. Δεν έχει καμία σχέση με την πατριωτική κεντροδεξιά και τα κοινωνικά στρώματα που τη διατηρούσαν στην εξουσία. Εξυπηρετεί μόνο την ολιγαρχία, το λαϊκισμό και προάγει την εγκληματικότητα.

Είκοσι βουλευτές «βράζουν» από αυτά που κάνει το Μαξίμου και με την πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τη Νέα Δημοκρατία που θυμίζει το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου και του Σημίτη. Αυτά κατήγγειλε και αποκάλυψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr. Σε αυτούς τους είκοσι βουλευτές πρέπει να προσθέσουμε και άλλους Καραμανλικούς και Σαμαρικούς, δημοκράτες και πατριώτες, που δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό ενός κόμματος που έχει κεφαλή κάποιον που θυμίζει έντονα τη συμπεριφορά και την αδιαφάνεια του Τζούλιο Αντρεότι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.