Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Βράζει» η τεράστια πασοκογενής βάση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση Τσίπρα

  Πραγματικά η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα είναι ακατανόητη. Καλή, χρυσή η Ράνια Σβίγκου που διάλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για γραμματέα του κόμματος, αλλά κακά τα ψέματα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να εκφράσει τίποτα περισσότερο από μια παρεούλα του ΣΥΡΙΖΑ του 3%.

  Και δεν είναι μόνο αυτό: Ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε ένα πρόσωπο το οποίο είναι κατά της διεύρυνσης. Ποιο μήνυμα στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας; Σας φέραμε στις εσωκομματικές κάλπες, μας ψηφίσατε ωραία και καλά, πάρτε τώρα έναν “Σκουρλέτη Νο2”. Τι μπορεί να υποθέσει κανείς; Ότι ο Τσίπρας λειτουργεί με όρους παρέας ή ότι έχει κάνει παρασκηνιακές συνεννοήσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψιν το αποτέλεσμα της κάλπης που ήταν κόλαφος για Ομπρέλες , “53” κλπ, αλλά και τα αίτημα της τεράστιας πασοκογενούς βάσης για αντιστοίχιση του κόμματος με την κοινωνία.

  Ήδη τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα στην Κουμουνδούρου είναι άσχημα. Η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ βράζει από οργή. Περίμενε κάτι καλύτερο από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κάνει τα ίδια λάθη με όσα έκανε στο παρελθόν.

  Κρίμα…

  ΥΓ: Μπράβο στον Παύλο Πολάκη για τη στάση του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ