Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βαριές καταγγελίες για σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με ύποπτες ΜΚΟ

  Σχέσεις μεταξύ των ΜΚΟ που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της «μικρής Μαρίας» και του κατασκευασμένου θανάτου της στον Έβρο, με προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης. 

  Όπως είπε, η αναπαραγωγή fake news είναι γνωστή τακτική για τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στην υπόθεση Novartis με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες. «Η υπόθεση που ήταν όπως λέγατε το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους, κατάρρευσε και σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο εξετάζει προσπάθειες χειραγώγησης δικαιοσύνης και ΜΜΕ από εσάς», είπε ο κ. Μηταράκης.

  «Περιμένουμε συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ»


  Και πρόσθεσε: «Τα fake news συνεχίστηκαν με την ”μικρή Μαρία” που δεν υπήρξε ποτέ. Για να τελειώνουμε με την μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ αποκάλυψα ότι δεν υπήρχε μικρή Μαρία. Είχα πει τότε ότι υπήρξαν μαρτυρίες που πρέπει να ερευνηθούν. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει αν και τα διεθνή ΜΜΕ έχουν αποσύρει τα σχετικά δημοσιεύματα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ