Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  Αυτοκαταστροφικός ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ξανά φοροκαταιγίδα (αν έρθει ξανά στην εξουσία)

  Ανεπίδεκτος μαθήσεως αποδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στην αποτυχημένη πολιτική της υπερφορολόγησης που συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην ήττα του Ιουλίου του ’19. Τις οδυνηρές επιπτώσεις αυτής της καταστροφικής επιλογής τις έζησαν οι Ελληνες πολίτες, ιδίως της μεσαίας τάξης, επί σχεδόν πέντε χρόνια, και έδωσαν την απάντησή τους μέσα από την κάλπη.

  Αντί όμως να διδαχθούν στην Κουμουνδούρου από τα λάθη της διακυβέρνησής τους, επιστρέφουν στις ίδιες συνταγές, όπως αποδεικνύεται από τη δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη περί αναγκαιότητας της αύξησης των φόρων! Την αδιανόητη δήλωση του αμετανόητου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στο φως η Νέα Δημοκρατία, μέσω σκληρής ανακοίνωσής της. Σύμφωνα με την Πειραιώς, ο Τρύφων Αλεξιάδης ανέφερε σε κομματική συγκέντρωση ότι ο Σοσιαλισμός προϋποθέτει αύξηση φόρων.

  «Οταν έχεις χαμηλά φορολογικά έσοδα, δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις τις δαπάνες για υγεία, για παιδεία, για κοινωνικές δαπάνες κ.λπ. Αρα είναι σαφέστατο ότι θέλουμε περισσότερα φορολογικά έσοδα», φέρεται ότι δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης, υπεραμυνόμενος ταυτοχρόνως της αύξησης των φόρων «για να μη βρισκόμαστε κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

  Με βάση τα παραπάνω είναι καταφανέστατη η παντελής έλλειψη αναστοχασμού εκ μέρους του βουλευτή για τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης που κόστισαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

  (Με πληροφορίες από εφημερίδα “Δημοκρατία)

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ