Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Αποφάσισε ο Ανδρουλάκης: Αυτός θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

  Την ερχόμενη Πέμπτη θα ανακοινώσει ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τον εκπρόσωπο Τύπου, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida. Πρόκειται,.. όπως όλα δείχνουν, για τον 40χρονο δικηγόρο Δημήτρη Μάντζο, μέχρι πρότινος διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο κ. Μάντζος, ήταν επιλογή της Φώφης Γεννηματά αλλά διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις τάσεις του ΚΙΝΑΛ.


  Αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι γυναίκα. Το όνομά της διατηρείται μυστικό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δικηγόρος, αντίστοιχης ηλικίας με τον κ. Μάντζο, με πολιτική και συνδικαλιστική εμπειρία.


  Από ότι φαίνεται, η νέα ηγετική ομάδα δεν θέλει να μεταδώσει μόνο ένα μήνυμα ανανέωσης αλλά θέλει να διατηρήσει και την ισορροπία μεταξύ ανδρών και γυναικών, και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν εμφανίζονται πολλές γυναίκες σε θέσεις ευθύνης δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη.


  Οι αποφάσεις του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη. Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου θα είναι ένα πρόσωπο άγνωστο στο ευρύ κοινό, αλλά όχι «άκαπνο» από πολιτική, έστω και αν δεν είχε την ευκαιρία ως σήμερα να συμμετάσχει στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως μεταδίδουν συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ