Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Απελευθέρωση» – Η Ρωσία καθαρίζει την Ουκρανία από τους ναζί

  Στόχος της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία είναι η ανάγκη να καθαριστεί η χώρα από τους φιλοναζιστές είπε ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

  «Ιδανικά, η Ουκρανία θα πρέπει να απελευθερωθεί, να καθαριστεί από τους Ναζί, τους φιλοναζιστικούς ανθρώπους και τις ιδεολογίες», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η «απαλλαγή από τους ναζί» σημαίνει την ανάγκη αλλαγής της κυβέρνησης της Ουκρανίας.

  Παράλληλα, ο ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου δήλωσε ότι «η στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, ανάλογα με τα «αποτελέσματά της».

  Σε μια διευκρινιστική ερώτηση για το αν ο πρόεδρος και η ηγεσία της Ουκρανίας μπορούν να συγκαταλέγονται μεταξύ αυτών των ανθρώπων, ο Πεσκόφ απάντησε: «Θα απόσχω από άλλες εξηγήσεις εδώ».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ