Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Απίστευτη δήλωση υπονόμευσης του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από την Αχτσιόγλου: «Η κανονικότητα στην πραγματικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά»

  «Η κανονικότητα στην πραγματικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά», είπε η Έφη Αχτσιόγλου σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη μετά την πανδημία: Κοινωνία, Εργασία, Δικαιώματα».

  «Η κανονικότητα οδηγεί στον ατομικισμό, για αυτό η κυβέρνηση επενδύει πάρα πολύ στην ατομική ευθύνη όλο αυτό τον καιρό. Η ατομικότητα βοηθά περισσότερο την πολιτικά και τελικά βοηθά την άκρα δεξιά στο αφήγημά της», συνέχισε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε ως το πρώτο κόμμα της Αριστεράς στην Ευρώπη να δράσουμε ώστε αυτές οι μετατοπίσεις, αυτές οι ρωγμές που υπήρξαν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μία μεγαλύτερη, ουσιαστικότερη πολιτική αλλαγή», ανέφερε επίσης στην τοποθέτησή της.

  Είναι μια ευκαιρία που η Αριστερά οφείλει να εκμεταλλευτεί, τόνισε η κ. Αχτσιόγλου. «Δημιουργείται ένα πεδίο δυνατοτήτων για την Αριστερά γιατί τα αυτιά του κόσμου έχουν ανοίξει πολύ περισσότερο, είναι πολύ πιο έτοιμες οι κοινωνίες να ακούσουν αυτή την ατζέντα την οποία πριν από την κρίση πιο δύσκολα άκουγαν ή τη θεωρούσαν ίσως πιο θεωρητική, γιατί οι κυρίαρχες δυνάμεις στην Ευρώπη από τον φόβο της κατάρρευσης των δικών τους οικονομικών είναι πιο δεκτικές σε τέτοιου τύπου συζητήσεις, διότι υπάρχει η επιρροή της πολιτικής του Μπάιντεν αυτή τη στιγμή και διότι σε όλη τη συζήτηση για το Ταμείο Ανάκαμψης υπήρχαν πολύ ενδιαφέρουσες μετατοπίσεις και πολιτικές συγκρούσεις μεταξύ των χωρών που μέχρι χθες θεωρούνταν ότι αποτελούν ενιαίο μπλοκ», συνέχισε η βουλευτής.

  «Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αχτσιόγλου εξήγησε μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση, με απόλυτα κυνικό τρόπο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

  Όπως δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, συμπληρώνει η ΝΔ, «η πανδημία είναι “πολύ μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη” για τον ΣΥΡΙΖΑ “ως πρώτο κόμμα της αριστεράς στην Ευρώπη”, και πρέπει να δράσει ώστε “οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη, ουσιαστικότερη πολιτική αλλαγή….”. Ενώ για να μην αφήσει καμία υπόνοια ότι μπορεί και να μην εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβαμε, ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της ότι “είναι πραγματικά μια ευκαιρία αυτή, στην πραγματικότητα, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά’». .

  Αυτό που για όλο τον κόσμο είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, υπογραμμίζει η ΝΔ, «για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία. Χθες ο κ. Κόκκαλης έλεγε ότι ‘δεν είναι σοβαρό να καλούμε τους τουρίστες να έλθουν στην Ελλάδα’, σήμερα η κ. Αχτσιογλου θεωρεί την πανδημία ευκαιρία . Οι πολίτες αντιθέτως επιθυμούν την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή. Γι’ αυτό χαίρεται με κάθε αρνητική είδηση και λυπάται σε κάθε θετική».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ