Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ανοιχτό ενδεχόμενο προεκλογικής συνεννόησης και συγκυβέρνησης αφήνει ο Βαρουφάκης

  «Ανοικτός» σε συγκυβέρνηση στην βάση προγράμματος που θα έχει συμφωνηθεί πριν την προσφυγή στις κάλπες, δήλωσε ο γγ του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

  Ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου: «Όλοι ξέρουμε ότι μάλλον θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας. Διαφωνεί κανείς ότι μια συμμαχική κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα συνεκτικό πρόγραμμα; Δεν νομίζω, αν δεν έχει πρόγραμμα θα είναι επικίνδυνη. Αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί να προκύψει σε 3 ημέρες μετά τις εκλογές». Πρόσθεσε μάλιστα πως «εμείς λέμε ότι είμαστε ανοικτοί στον διάλογο, αλλά πριν τις εκλογές. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη θα είμαστε εδώ για να σας μαυρίσουμε όλους».

  Υπερασπίστηκε το δημοψήφισμα ο Βαρουφάκης

  Παράλληλα, υπερασπίστηκε το δημοψήφισμα του 2015 σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεξιοί χωρίς καταθέσεις ψήφισαν ‘’ΟΧΙ’’ και αριστεροί με καταθέσεις ψήφισαν το ένοχο ‘’ΝΑΙ’’».

  Ακόμη, υπερασπίστηκε παλαιότερες δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες θα ήταν απρεπές για τον υπουργό Οικονομικών να περιμένει στις ουρές των ATM την περίοδο που είχαν κλείσει οι τράπεζες. «Οποιαδήποτε πατριωτική κυβέρνηση έπρεπε να πει όχι σε νέα δάνεια με ρήξη ακόμα και αν αναγκαζόμασταν να πάμε σε δραχμή», είπε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ