Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Β’ Πειραιά Φωτεινή Μπακαδήμα

  Παρελθόν από το ΜέΡΑ25 αποτελεί η Φωτεινή Μπακαδήμα. Η βουλευτής Β’ Πειραιά του κόμματος απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή της.

  Έντονη ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25. «Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ 25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχης. Όλες και όλοι κρίνονται» σχολίασε σε ανακοίνωσή του.

  Πλέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη αριθμεί έξι βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι η Φωτεινή Μπακαδήμα είναι η τρίτη βουλευτής, που αποχωρεί από το ΜέΡΑ25 μετά την Κωνσταντίνα Αδάμου και Αγγελική Αδαμοπούλου.

  Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, μια Κοινοβουλευτική Ομάδα διαλύεται εφόσον θα έχει λιγότερους από πέντε βουλευτές.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ