Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ανατροπή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο πρόσωπο περνά πρώτο

  Ανατροπή σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στα αποτελέσματα της καταμέτρησης των σταυρών για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, καθώς κοντά στην ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων, στην πρώτη θέση φαίνεται να περνά η Ρένα Δούρου, από την τρίτη ή τέταρτη θέση που εμφανιζόταν χθες όταν η ενσωμάτωση ήταν στο 50% και το 60%.

  Στη δεύτερη θέση περνά η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ κατά τα λοιπά η δεκάδα φαίνεται να παραμένει όπως είχε καταγραφεί από χθες, με τη διαφορά ότι τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Παππάς σημείωσε και αυτός άνοδο. Έτσι στις επόμενες θέσεις εμφανίζονται οι Διονύσης Τεμπονέρας, Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

  Στελέχη της εσωκομματικής μειοψηφίας (Ομπρέλα) δεν βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, ωστόσο στην 11η θέση εμφανίζεται η Θεανώ Φωτίου, 12ος ή 13ος ο Νίκος Φίλης, 15ος ο Νίκος Βούτσης. Πιο πίσω βρίσκονται οι Τσακαλώτος (17ος) και οι Σκουρλέτης, Βίτσας, Δρίτσας (εντός της 25άδας).

  Εν τω μεταξύ, η εικόνα είχε ξεκαθαρίσει από χθες για τις περισσότερες περιφέρειες.

  Πρώτοι σε σταυρούς  – με την εκλογή τους να φαίνεται κλειδωμένη – έρχονται οι Θεοδώρα Τζάκρη και Κατερίνα Νοτοπούλου στην Κεντρική Μακεδονία, η Όλγα Γεροβασίλη στην Ήπειρο, ο Θάνος Μωραϊτης στη Δυτική Ελλάδα, ο Γιάννης Σαρακιώτης στην Στερεά Ελλάδα, ο Αλέξης Χαρίτσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Γιάννης Μπουρνούς στο Βόρειο Αιγαίο και ο Παύλος Πολάκης στην Κρήτη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ