Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι ΠΑΣόκοι που βάζει στην κυβέρνηση ο Μητσοτάκης – Όλα τα ονόματα

  Σε ρυθμούς ανασχηματισμού αρχίζει και κινείται η κυβέρνηση εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, παρά τις διαρροές και τις διαψεύσεις ότι δεν ετοιμάζονται αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ της kontranews.gr διαίτερα ήρεμη είναι η εκσυγχρονίστρια Άννα Διαμαντοπούλου, που είναι με το… ενάμιση πόδι στο Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς αποτελεί διακαή πολιτικό πόθο του Κυρ. Μητσοτάκη να συμπορευθεί μαζί του. Η ίδια, έξυπνα, προ ημερών κινήθηκε και εξήρε το έργο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για το κλείσιμο πανεπιστημιακών σχολών και τμημάτων. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε και ένα σήμα ότι είναι ένα βήμα από το Υπουργικό Συμβούλιο και λέγεται ότι ίσως αναλάβει πόστο σχετικό με το Ταμείο Ανάκαμψης. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει συζήτηση σε ορισμένους κύκλους πέριξ του Κυρ. Μητσοτάκη και για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Φλωρίδη, για τον οποίο πολλοί εκφέρουν θετική άποψη με εισήγηση να του γίνει πρόταση να συμπορευθεί με τη ΝΔ και να συμμετάσχει στο σχήμα ως υπουργός.

  Εκτός όμως από τις κινήσεις από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, στις θέσεις τους θα παραμείνουν τα πρόσωπα που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο και για τα οποία υπάρχει άριστη εικόνα, όπως ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, αν και έχουν γίνει εισηγήσεις να αναβαθμιστεί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ