Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ανήσυχος ο Λοβέρδος επιτέθηκε στον Ανδρουλάκη

  “Δεν υπάρχει πιο θλιβερό πράγμα στην πολιτική από τις ίσες αποστάσεις”, σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόσθεσε, πως «ο λαός μας εξέλεξε για να έχουμε θέσεις και όχι για να ρωτάμε τι λένε οι άλλοι για να πάρουμε κι εμείς θέση». Η δήλωση του αυτή θεωρείται ευθεία βολή στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την κριτική που ασκήθηκε στο κόμμα για την ουδέτερη στάση του για το θέμα Πολάκη στη Βουλή. Μάλιστα ο Λοβέρδος ταυτίστηκε με τη ΝΔ που σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει για τη στάση Ανδρουλάκη- ΚΙΝΑΛ: “Ίσες αποστάσεις σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πολύ καλύτερα ιδίως όσοι έχουν εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο”.


  Πάντως ο Λοβέρδος τοποθετήθηκε καθαρά ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ισαποστάκιας. «Τραβάω γραμμή», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναρτώντας σχετικό βίντεο από τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ έγραψε στο twitter:
  “Ό,τι πιο θλιβερό για ένα πολιτικό κόμμα είναι οι ίσες αποστάσεις. Εγώ δεν είμαι ισαποστάκιας. Ο λαός μας εξέλεξε για να έχουμε θέσεις και όχι για να ρωτάμε τι λένε οι άλλοι για να πάρουμε κι εμείς θέση.”

  Επιπλέον όπως, είπε στην ΕΡΤ, «κάθε θέμα απαιτεί την πολιτική σου τοποθέτηση. Είσαι εκλεγμένος, είσαι κόμμα όχι για να λέει με μεζούρα 30 πόντους από εκεί και 30 πόντους από εκεί και αυτό να είναι η αυτονομία. Αυτονομία είναι η αυτοτελής παραγωγή πολιτικής, χωρίς να νοιάζεσαι τι λέει ο άλλος. Γιατί, αν ρωτάς τι λέει ο άλλος για να πεις τι εσύ, τότε δεν είσαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ