Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Αλέξης Τσίπρας: «Το μέγεθος της πολιτικής απάτης θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς»


  Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για τα μέτρα που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός και εξειδίκευσαν σήμερα οι υπουργοί της κυβέρνησής του για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

  «Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε χθες 600€ αναδρομικά σε κάθε καταναλωτή. Μόνο που σήμερα κοστολογεί το μέτρο στα 280 εκ. ευρώ για 4,2 εκ. καταναλωτές. Όποιος κάνει τη διαίρεση καταλαβαίνει το μέγεθος της πολιτικής απάτης που θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στο Twitter.

  Σε δεύτερο tweet του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε τη χθεσινή εμφάνιση Μητσοτάκη.

  «Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε χθες πολύ θυμωμένος με τις αδικίες που ο ίδιος δημιούργησε. Αποφάσισε ξαφνικά να πολεμήσει την ακρίβεια που δήθεν έφερε ο πόλεμος. Αλλά προσδιόρισε την έναρξή της από αρχές Δεκέμβρη, δηλαδή τρεις μήνες πριν ο πόλεμος ξεκινήσει. Ομολογεί από μόνος του» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ