Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης έβγαλε τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει στη ψυχή του (vid)

  Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για την κύρωση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν άντεξε και κατά τη δευτερολογία του έβγαλε ολοφάνερα πια σε όλους μας τον μικρό Μπογδάνο που κρύβει μέσα στη ψυχή του. Έκανε μία ομιλία εμπρηστική, μία ομιλία που δεν αρμόζει στο ύψος ενός πρωθυπουργού, μία ομιλία διχαστική για να αποφύγει να απαντήσει στα ουσιαστικά ερωτήματα που τέθηκαν από όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης πλην της Ελληνικής Λύσης για συγκεκριμένες πτυχές της αμυντικής συμφωνίας».

  «Είστε εγκλωβισμένος στις αντιφάσεις της πολιτικής σας, στην ανάγκη σας να πατάτε σε δύο βάρκες, να είστε και κεντροδεξιός και ακροδεξιός ταυτόχρονα. Θα σας συνιστούσα να ομιλείτε λιγότερο για ζητήματα συνέπειας εσείς που από αυτό το βήμα λέγατε ότι οι Πρέσπες είναι εθνικό λάθος και μετά βγήκατε να υπερασπιστείτε τη συμφωνία καλώντας τους εταίρους μας να την τηρήσουν» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ